lun. mai 16th, 2022

Întâlnire de gradul 0 la tribunalul din Buftea, acolo unde Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut termen în procesul de divorţ. Anamaria Prodan a venit însoţită de Sarah, fiica cea mică, şi de Laurenţiu Reghecampf Junior. De cealaltă pare, Laurenţiu Reghecampf a venit însoţit de Luca, fiul său din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Iniţial, Luca Reghecampf nu a băgat-o în seamă pe Sarah Dumitrescu, acesta fiind interesat să vorbească doar cu fratele său. În acel moment, Sarah Dumitrescu nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.
Luca Reghecampf nu a oferit prea multe declaraţii.

Luca Reghecampf, dezvăluiri uluitoare după ce a fost acuzat de trădare
Anamaria l-a arătat cu degetul pe Luca în momentul în care a aflat că tânărul face afaceri cu Corina Caciuc. Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că a devenit asociat în firmă, dar a negat că s-a întâmplat aşa ceva în 2020, cum a spus Anamaria Prodan.

„O firmă are multe obiective, dar pentru mine este un topic personal. Ce fac în firma asta, nu vreau să declar. Eu fac business, pur și simplu. Suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Fiecare se implică. Da, și Asiana Peng este asociată„, a declarat Luca Reghecampf în luna noiembrie.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.