mar. mai 17th, 2022

Soldații ruși au jefuit vila președintelui ucrainean Volodimir Zelenski de pe insula Biriuci, regiunea Herson. Martorii au povestit presei locale că hoții au luat toată mobila din locuința cu piscină a liderului de la Kiev. Două vehicule blindate au fost abandonate pe teritoriul proprietății, alte trei au demarat în trombă spre graniță.

Vila lui Zelenski din sudul Ucrainei, jefuită de soldații ruși

Invadatorii au intrat pe teritoriul reședinței președintelui Ucrainei în dimineața zilei de 2 aprilie și ar fi fost însoțiți de directorul Parcului Național Azov, Evgheni Popovciuk. În câteva ore au luat toată mobila din casă. Aceștia au abandonat două vehicule blindate lângă vila familiei Zelenski, relatează RIA-Melitopol.

„Armata rusă a înconjurat vila președintelui Volodimir Zelenski de pe insula Biriuci. Ocupanții ruși au ajuns în casa președintelui, care se află pe insula Biriuci. Pe 2 aprilie, aceștia au scos mobilier de acolo. Au ajuns dis-de-dimineață, pe la 5.30. Potrivit locuitorilor din Kirillovka, aceștia erau militari din Genichesk. Au fost însoțiți de directorul Parcului Național Azov-Sivash, Evgheni Popovciuk. Două vehicule blindate au rămas la casa președintelui Vladimir Zelenski. Și trei au mers la punct de frontieră. Rușii au vizitat și satul Kirillovka, care adăpostește refugiați din Mariupol – romi. Apoi au mers la centrele de recreere Standart și Burevestnik.”, a scris RIA-Melitopol pe Telegram.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.