mar. mai 17th, 2022

Anchetatorii au aflat detalii șocante în dosarul dublei crime din Botoșani, unde două femei, mamă și fiică, de 82 si 54 de ani, au fost găsite fără suflare în casa lor, cu răni îngrozitoare pe tot corpul.

O adolescentă de numai 13 ani este bănuită în acest caz care a îngrozit o întreagă comunitate. Însă mărturia fetei prezintă un alt scenariu al acestui caz înfiorător.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Un vecin care venea zilnic să le aducă de mâncare celor două femei a văzut în curte trupul bătrânei de 82 de ani. Victima zăcea nemișcată. Bărbatul a alertat Poliția, când și-a dat seama că femeia era moartă.

Când anchetatorii au ajuns la fața locului, au descoperit că în casă se afla și al doilea cadavru. Era fiica bătrânei, o femeie de 54 de ani, cu handicap locomotor. Fusese ucisă chiar în patul pe care nu îl părăsea niciodată.

Citește și
Crimă macabră în Botoșani. Mamă şi fiică, găsite moarte în propria gospodărie
Vecină: ”A venit băiatul ăsta și zice: ”tanti Nadia, Mariana, hai ca e moartă în casă”.

”Vecin: Era cu picioarele, nu putea să meargă. Bătrâna avea grijă de ea.
Reporter: Bătrâna se mișca?
Vecin: Da. Se mișca”.

Vecinii din sat sunt șocați de cele întâmplate și bănuiesc că ar fi vorba despre o dublă crimă în scop de jaf.

Femeie: ”Parcă totuși, să fi avut o sumă mare de bani în casă?”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: ”Au fost demarate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane”.

Femeile o acuzau pe fată că le-au furat bani
Criminaliștii au găsit și arma crimei, un cuțit de bucătărie. Urmele i-au dus la suspectul principal: o fată în vârstă de numai 13 ani. Copila venise în zonă cu mama sa, în urmă cu doi ani, la iubitul femeii.

Mama bărbatului o botezase pe victima de 54 de ani de acum. Această legătură de rudenie făcuse ca adolescenta să ajungă în casa celor două femei ucise acum, ca să le ajute la cumpărături și în gospodărie.

De câtva timp, victimelor le lipseau niște bani din casă. O acuzaseră pe fata de 13 ani că i-a furat și chiar o amenințaseră că se vor duce la poliție.

Vinerea trecută, mama copilei a trimis-o pe fiica sa la victime acasă, ca să își susțină iarăși nevinovăția în fața lor.

Mama fetei spune că fiica sa i-a povestit că, ajunsă în curtea femeilor, a văzut doi bărbați care se certau cu acestea și că ar fi fugit speriată.

Fetița de 13 ani spune că bătrâna de 82 de ani își atacase fiica cu un cuțit
Apoi povestea capătă detalii pe care anchetatorii trebuie să le confirme. Tot mama fetei spune că, la Poliție, fiica ei bănuită de crimă ar fi declarat că, ajunsă în curte la cele două femei, ar fi văzut o scenă ciudată.

Bătrâna de 82 de ani își atacase fiica cu un cuțit. Adolescenta susține că i-a luat bătrânei cuțitul din mână și apoi a plecat. Așa s-ar explica prezența amprentelor ei pe arma crimei.

Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești: ”Ceea ce s-a întâmplat este un fapt de o agresivitate și o violență extremă. Fetița nu ar fi fost cunoscută cu un comportament agresiv. Știu că era o fetiță slăbuță la carte, dar, din punct de vedere comportamental, nu prezenta probleme, adică răspundea la toate solicitările școlii corect”.

Deocamdată, nu au fost formulate acuzații directe împotriva fetei. Adolescenta a fost preluată de Directia de Asistență Socială.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.