sâm. iun. 3rd, 2023

Dacă PNL ajunge la Congres, unde să fie executat politic Florin Cîțu, acest partid va coborî în sondaje de la 16 la sută, cât are acum, până la 10 la sută sau chiar mai jos, estimează gazetarul Cristian Tudor Popescu. El atrage atenția, de altfel, că nu Florin Cîțu este important pe plan politic acum, ci „problema mare” e chiar Partidul Național Liberal.

„Nu domnul Cîțu este important în situația de față. Problema mare e PNL. Uitați-vă ce a reușit partidul ăsta să facă din marca PNL, din brandul PNL, în atât de scurt timp, cum a reușit să-și dea cu levierul în ambii genunchi, în cap și în gură partidul ăsta, fără să-l silească nimeni! Nu l-a atacat, nu l-a terminat PSD-ul, AUR-ul, nu! Ei, ei înde ei au reușit. Dacă se ajunge la Congres acum, în care să fie executat, mazilit Cîțu, în Congres, după părerea mea se duce la 10 la sută.  E la 16 la sută acum PNL,  se duce la 10 la sută și coboară și mai jos”, a spus Cristian Tudor Popescu, vineri seara, la Digi24.

Lipsa rușinii

El a amintit de congresul liberalilor din septembrie, pe care l-a numit un „bâlci monstruos” și despre care gazetarul a mai comentat, la vremea respectivă, că s-a făcut „în batjocura populației, fără respectarea regulilor din pandemie, pe care, altfel, guvernul Cîțu le impunea oamenilor”. 

„Vom rămâne liberali, vom rămâne creștini, vom rămâne în Europa, în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis și alături de dumneavoastră, marea familie liberală! Florin Cîțu – președinte! Florin Cîțu – președinte! Florin Cîțu – președinte! Cu Dumnezeu înainte, Doamne ajută!” – proclama, atunci, în septembrie, de la tribună, Rareș Bogdan, cel care îl susținuse pe actualul președinte PNL, Florin Cîțu, din așa-numita „echipă câștigătoare”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *