lun. mai 16th, 2022

e Vladimir Putin îl cunoaște toată lumea, dar puțini știu cine sunt fiicele lui. Maria și Katerina sunt cele mai de preț „comori’ ale liderului de la Kremlin. Președintele Rusiei speră ca, într-o zi, să lase puterea în mâinile lor, cele două fiind moștenitoarele lui. Iată tot ce nu știai despre ele!

Vladimir Putin e cunoscut pe întreg mapamondul, dar nu multă lume știe cine sunt fiicele lui. Maria și Katerina au rezultat din căsnicia pe care liderul de la Kremlin a avut-o cu fosta lui soție, Liudmila Putina, între anii 1983-2014. Conform unui documentar realizat de Gândul.ro, una dintre fetele președintelui rus va putea deveni viitoarea ‘Doamnă de fier’ a Rusiei.

Maria și Katerina sunt cele două fiice ale lui Vladimir Putin. Potrivit sursei citate, președintele Rusiei nu ezită să le numească în funcții importante, cum ar fi în fruntea mediului acamedic. Ba mai mult, acesta s-ar gândi să-i lase moștenire funcția lui Katerinei.

Cine sunt fiicele lui Vladimir Putin

Maria, pe numele ei complet Maria Vorontsova, este primul copil al lui Vladimir Putin, adică fiica lui cea mare. Aceasta s-a născut pe data de 28 aprilie 1985, la Leningrad, actualul Sankt Petersburg. Tânăra a fost elevă la școala germană la Dresda, în Germania de Est. La acea vreme, familia ei locuia acolo în anii ’80. În prezent, ea are 36 de ani.

După ce familia liderului de la Kremlin a decis să se întoarcă la Sankt Petersburg, în anul 1991, Maria a făcut școala gimnazială germană din orașul de pe Neva. Ulterior, ea și sora ei, Katerina, au fost trimise de Vladimir Putin în Germania, în timpul unor confruntări violente între clanurile rivale din Sankt Petersburg. El a luat această hotărâre pentru că se temea pentru siguranța lor.

Conform cancan.ro, tutorele lor legal era Matthias Warnig, fost activist STASI. Acesta a colaborat cu Vladimir Putin în Dresda, ca parte a unei celule KGB. El a a înființat sucursala Dresdner Bank din Sankt Petersburg.

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin ar fi devenit expertă în nanism
Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, a studiat biologia în cadrul Universității de Stat din Sankt Petersburg. A absolvit medicina la Universitatea de Stat din Moscova în 2011. Ulterior, tânăra și-a clădit o carieră care se află departe de imaginea politică a lui Putin.

Maria Vorontsova a făcut studiile de doctorat în cadrul Centrului de Cercetare a Endocrinologiei din Moscova. După aceea, ea ar fi devenit expertă în nanism.

Maria a fost căsătorită cu Jorrit Faassen, în vârstă de 42 de ani. Bărbatul și-a terminat studiile la Universitatea Haga, din Olanda. Potrivit speculațiilor, se presupune că aceștia ar fi stat o perioadă în Olanda înainte de a deveni soț și soție. Din mariajul lor au rezultat doi copii. Maria și Jorrit au divorțat anul acesta, înainte de începerea războiului între Rusia și Ucraina. Cu toate că până acum identitatea lor nu a fost dezvăluită, Putin a confirmat că are nepoți, atunci când a recunoscut că nu petrece suficient timp cu ei.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.