mar. mai 17th, 2022

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a luat o decizie radicală după ce a apărut informația că Roman Abramovich ar fi fost otrăvit la negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina.

Potrivit Daily Mail, Putin a interzis orice menţiune a numelui lui Roman Abramovich în media de stat din Rusia după ce oligarhul rus a fost otrăvit în timpul negocierilor cu un agent chimic folosit se pare și în Primul Război Mondial.

Cu ce ar fi fost otrăvit Roman Abramovich

Potrivit Wall Street Journal, patronul lui Chelsea ar fi fost otrăvit, împreună cu alți doi membri din delegația Ucrainei, iar acum apar noi informații.

Se pare că aceștia ar fi mâncat ciocolată otrăvită, în care s-ar fi aflat un agent chimic din Primul Război Mondial, chloropicrin, sau o doză mică de novichok.

Cum ar fi reacționat Abramovich când a aflat că e otrăvit

Potrivit unor informații publicate de New York Times, după apariția primelor simptome severe, Abramovich s-ar fi panicat și s-ar fi gândit la cele mai negre scenarii.

„O să murim?” i-ar fi întrebat rusul pe medicii care-l examinau.

Ce a scris luni presa internațională: „Abramovich a orbit pentru câteva ore și a fost spitalizat”

Rusul Roman Abramovich a avut simptome asemănătoare otrăvirii după ce a participat, la începutul lunii, la negocierile pentru pace dintre Rusia și Ucraina, a dezvăluit luni presa internațională. 

Printre simptomele avute de Abramovich se numără ochi roșii și exfolierea pielii pe mâini și față. Daily Mail susținut că Abramovich a avut probleme mai serioase. Acesta și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia, acolo unde a fost pentru a negocia pacea între Rusia și Ucraina.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.