lun. mai 16th, 2022

Scene incredibile din mijlocul bombardamentelor au fost surprinse de una dintre echipele Antena 3 în Ucraina, formată din Cristi Popovici şi Costi Pahonţu, care a ajuns în satele bombardate din regiunea Nicolaev

Trimișii speciali Antena 3, Cristi Popovici şi Costi Pahonţu, au prezentat imagini cumplite cu dezastrul lăsat în urmă de bombardamentele armatei lui Vladimir Putin.

Casele din regiunea Nicolaev, distruse de rachetele lansate de ruşi
„Gospodăria aceasta a fost distrusă de o rachetă. Din păcate, proprietarul nu a avut timp să fugă şi a decedat. Trupul neînsulfeţit se află undeva în spatele meu. Grajdul şi casa au fost distruse. Sunt atacuri la nimereală, la întâmplare, şi civili care mor nevinovaţi”,a transmis Cristi Popovici de pe linia frontului.

Ieri, în ziua 36 de război, echipa Antena 3 a fost în centrul orașului Nicolaev, dar şi în împrejurimi, unde au asistat la atrocităţile lăsate în urmă de armata rusă. 

Cristi Popovici, despre cel mai tensionate 5 minute din viaţa sa

În ziua 36 de război, echipa Antena 3 a fost ieri la 30 de kilometri distanță de Nicolaev, acolo unde au văzut imagini cumplite cu dezastrul lăsat în urmă de bombardamentele armatei ruse.

Ucrainenii trăiesc într-un stres continuu, pentru că nu se ştie unde şi când va fi următorul atac.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.