lun. mai 16th, 2022

Este scandal uriaș în PNL. Sunt oameni care acum dezmint informația că ar exista o mișcare amplă în partid pentru înlăturarea lui Florin Cîțu de la șefie. Pe surse, Cîțu le-ar fi transmis colegilor că nu va demisiona. Există însă date și privind prezența în această seară a vicepreședinților PNL la Guvern pentru discuta cu Nicolae Ciucă ce să facă mai departe

„La Vila Lac a avut loc o întâlnire între Florin Cîțu și cei patru prim-vicepreședinți ai partidului. Aceștia i-au pus liderului PNL pe masă o listă cu 44 de semnături, potrivit unor surse, semnături ale președinților de filiale județene care își doresc organizarea unui congres extraordinar pentru schimbarea președintelui Partidului Național Liberal.

Din informațiile noastre, liderul PNL, Florin Cîțu, a refuzat să-și dea demisia din fruntea PNL și le-ar fi transmis acestora să convoace un congres dacă pot așa cum susțin. La ora 19.00 ar fi trebuit să înceapă o reuniune informală a liberalilor chemați de Florin Cîțu cu ocazia zilei sale de naștere, însă președintele PNL nu a ajuns”, a transmis reporterul Antena 3 Mădălina Mihalache.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.