lun. mai 16th, 2022

Soldaţii ruşi care au fost capturaţi de armata Ucrainei au făcut noi detalii tulburătoare. Ruşii îl acuză pe Vladimir Putin de minciună şi spun despre preşedintele lor că este un „criminal de război”.

Război în Ucraina | Vladimir Putin, atacat de soldaţii ruşi capturaţi

Profimedia

  • Noi dezvăluiri incredibile făcute de soldaţii ruşi
  • Acuzaţii dure la adresa lui Vladimir Putin

Încă 5 soldaţi ruşi care au fost capturaţi au făcut dezvăluiri tulburătoare. Aleksandr Morozov, Niaz Ahunov, Nicolai Polișcikov, Anton Savin și Andrei Pozdeev sunt soldaţii ruşi care ieşit la atac după ce au fost capturaţi de armata ucraineană.

Soldaţii ruşi, acuzaţii dure la Vladimir Putin

Putin este un mincinos și un criminal de război. Avem multe pierderi. Am văzut de vehicule distruse, a fost înfricoșător. După primele bătălii, comandantul nostru de batalion a dezertat. Ne-am predat în mod voluntar”, a spus Ahunov, conform fanatik.ro, care a fost completat de un alt coleg.

Pe 24 februarie am invadat teritoriul Ucrainei. Am ajuns în orașul Romnîi. Sarcina noastră era să distrugem punctul de control. Dar ucrainenii sunt un popor puternic, se luptă ca fiarele. Ne-au făcut praf coloanele, avem, multe pierderi, sergenți, ofițeri, soldați, echipament…

Și vrem să oprim asta! Copii și bunici mor aici din cauza unui Putin care ne minte. Trebuie oprit războiul! Vreau să-mi cer scuze întregii Ucraine. Îmi este foarte rușine”, a spus şi Aleksandr Morozov, conform gazeta.ua.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.