vin. apr. 19th, 2024

O femeie a scăpat cu viață, după ce o rachetă a căzut la doar câțiva metri de ea.

Planurile militare ale lui Putin au fost interceptate! Ce spun documentele

În ediția de miercuri seară a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 au fost prezentate planurile care au fost capturate de la armata rusă şi hărțile de luptă pentru invazia Ucrainei.

„Primul element pe care vreau să-l menționez în legătura cu aceste documente este că ele au fost capturate de militari armatei ucrainene de la militarii ruşi pe care i-au învins în lupte, pe unii i-au şi eliminat, şi au găsit aceste documente asupra lor.

Elementul cel mai important este ștampilă şi data de înregistrare a documentelor cu planificarea invaziei menționează data de 18 ianuarie.

Chestiunea esențială este că la data de 28 ianuarie absolut toate autorităţile de la Moscova, în frunte cu Vladimir Putin, dezmințeau de mama focului că nu va fi nicio invazie că nu va fi niciun război.

Ei aveau deja planurile făcute. Structurile de Intelligence Occidental de data asta a avut informaţii foarte bune şi a spus clar: Rusia pregătește o invazie!

Ei se bazau pe aceste documente. Au avut acces prin surse umane, probabil, şi nu puteau să spună în public că au pun mâna pe planurile de invazie rusești, dar ne-au dat mesajul în public că nu e nicio îndoială că va fi invazie. Tot timpul acesta Putin, Şoigu, Lavrov, spuneau nu, nu e nicio invazie”, a explicat Radu Tudor, analist militar.

sursa yt aici

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *