lun. mai 16th, 2022

Mai mulți soldați ruși s-au predat primarului din Konotop. Rușii au fost alungați din oraș de ucraineni

Update 2 martie 11:09 Liderii inamicului au mers să negocieze cu primarul din Konotop pentru a se preda. Rușii au fost alungați din oraș de ucrainen

Update 2 martie 9:12 Ministerul Apărării din Rusia a anunțat că trupele rusești au preluat controlul integral al regiunii Herson. 

Update 2 martie 8:29. Autostrada Kiev – Moscova este acum controlată pe deplin de trupele ucrainene din regiunea Sumy. Trupele ucrainene ajung până la granița cu Rusia și o blochează, astfel încât trupele rusești să nu mai poată intra în țară.

Două explozii au avut loc cu puțin timp în Harkov și Sumy.

Update 2 martie 07:10. Trupele rusești au ocupat portul fluvial și gara din Herson. Este declarația făcută de primarul orașului. Potrivit CNN, vehiculele militare rusești au intrat în Herson după bombardamentele puternice și par să fi cucerit orașul din sud. 

Update 2 martie 07.00. A fost încă o noapte de foc în Ucraina, în Mariupol și Karkov, unde se duc lupte grele și la această oră. Trupele rusești încearcă din greu să ocupe obiectivele majore din estul Ucrainei. 

Potrivit surselor Antena 3, forțele ruse au atacat și eu aeroport din Harkov.

Sirenele continuă să sune atât în Kiev cât și în alte orașe din Ucraina. Există informații potrivit cărora rachetele lansate de forțele armate ruse au lovit un cartier rezidențial.  

Update 2 martie, 02.41. Un convoi al forţelor armate ruse a fost atacat şi distrus de militarii ucraineni.

Convoiul, format în mare parte din vehicule de logistică şi blindate uşoare MT-LB, a fost distrus în zona oraşului Sumy, situat la nord-vest de oraşul Harkov şi la est de capitala Kiev.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.