mie. iul. 24th, 2024

Veste îngrijorătoare despre celebrul afacerist din Izvorani. La doar câteva zile după lansarea celui de-al doilea volum al cărții sale, „Apofenia”, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral.

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost transportat de urgență la un spital din București, unde medicii au decis să rămână internat pentru câteva zile.

Pe 16 februarie, omul de afaceri și-a lansat cel de-al doilea volum al cărții sale, „Istoriile unui vehement”. Din nefericire, nu s-a putut bucura liniștit de eveniment. Câteva zile mai târziu, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral.

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Medicii care l-au preluat și stabilizat au decis ca el să rămână internat în unitatea medicală pentru câteva zile. În prezent, el este în afara oricărui pericol.

Impact.ro a stat de vorbă cu Irinel Columbeanu, afaceristul oferind detalii despre starea sa de sănătate. Se pare că nu este primul AVC suferit, Irinel Columbeanu trecând printr-un episod asemănător și în 2018.

„Sunt bine, mă rog, nu sunt nemaipomenit dar… În situaţia asta sunt bine. După lansarea cărţii, am făcut un AVC, imediat după. M-am stresat, oboseala. Am mai avut unul în 2018. Tot asta a fost, atac vascular cerebral.Sunt OK, nu ştiu când mă externează, probabil că în curând, sunt la Elias internat, doamna doctor Petrescu are grijă de mine.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *