sâm. iul. 13th, 2024

Șeful MI6 din Marea Britanie, Richard Moore, susține că a descoperit și a dezvăluit planul de luptă al lui Vladimir Putin.

„Comunitățile de informații din SUA și Marea Britanie au descoperit planurile lui Putin pentru Ucraina. Am expus încercările lui de a face operațiuni sub „steag fals”, atacuri false pentru a-și justifica invazia. Am dezvăluit planurile sale de a asasina lideri și înalți oficiali ucraineni”, a spus Richard Moore, cunoscut și sub numele de „C”, într-un tweet.

„Acest atac a fost o agresiune crudă, neprovocată, planificată de mult timp. Dezinformarea rusă nu va putea ascunde acest fapt de comunitatea internațională”, a mai scris șeful Serviciului Secret de Informații pe Twitter

Serviciile de informații din SUA și Marea Britanie par să fi avut un nivel neobișnuit și extrem de precis de perspectivă asupra planurilor și strategiei lui Putin.

Publicarea fără precedent a unora dintre aceste informații a avut succes tactic în a perturba parțial planurile lui Putin.

Totodată, se pare că a ajutat la apropierea țărilor occidentale. Dar nici măcar acest nivel de perspectivă nu ar putea oferi o modalitate de a-l opri sau de a-l descuraja pe acesta, scrie BBC

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *