sâm. iul. 13th, 2024

Mâine este ziua de 22.02 din 2022. Numerologii spun că e o dată specială şi foarte rară, denumită palindrom şi care apare o dată la 180 de ani. Ce semnificație are, ne spune numerologul Anatol Basarab

Numerologii susţin că ziua de mâine nu este doar dominată de cifra 2, ci reprezintă şi o zi în oglindă. Mai exact, 2202 este oglindirea lui 2022. Astfel ziua de mâine reprezintă un punct de cotitură care va împarți lumea în două: înainte şi după.

Mai mult, numerologii susţin că cifra doi este un simbol al echilibrului între bine şi rău al armoniei. Mâine datoriile karmice se vor echilibra sau durata lor se va prelungi în funcţie de gândurile noastre.

Mare atenție şi la minutul de aur 22:22 din 22.02.200, moment în care, spun numerologii, că este indicat să ne punem o dorinţă.

„Din perspectiva vieţii sau al planului nevăzut al existenței ziua este ziua este una foarte importantă care închide o perioadă, un ciclu, o linie de manifestare în planul nevăzut care mai târziu timp de 22 de zile sau chiar 22 de ani treptat se va manifesta în lumea noastră fizică.

Avem 2202, o uşă în spate care reprezintă trecutul şi mai avem o uşă în faţă anul 2022, reprezentând viitorul. Conținutul camerei din spate de oglindește perfect în camera din faţă. Acum depinde de fiecare spectator cum se poziționează cu faţa spre viitor sau spate.

Este foarte important ca în planul nevăzut omul să se marcheze cumva ca având o anumită stare. Acesta stare în care ești prins în 22.02.2022 se va manifesta foarte mult timp de acum încolo. Este o zi ca un fel de vană.

Trecerea relațiilor noastre afectiv emoționale, amprenta noastră sufletească, modul nostru de a reacționa, de a simţi realitatea noastră exterioară sau de a ne manifesta emoțional vizavi de ea şi trecerea noastră la o altă fază.

Dacă ne-a prins viaţa suparăți, încordați cu neîncredere în viitor atunci aşa vom merge încolo pentru unii oameni chiar poate 22 de ani la rând, 22 de zile cel puţin vor fi 100%.

Sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *