mar. iul. 23rd, 2024

Un tânăr din Târgu Mureş a rămas fără permis pentru 420 de zile şi a primit amenzi de 11.890 de lei, după ce a comis 15 contravenţii în numai şase minute.

Polițiștii din Mureș i-au aplicat unui tânăr de 21 de ani 15 sancțiuni contravenționale într-o singură noapte.

Potrivit IJP Mureș, sâmbătă dimineața, la ora 2.34, polițiștii rutieri au făcut semn să oprească unei mașini care circula în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș, întrucât șoferul manifesta un comportament agresiv în timpul circulației.

Acesta nu s-a conformat semnalelor polițiștilor și și-a continuat deplasarea, polițiștii pornind în urmărirea mașinii. În timpul urmăririi, șoferul a provocat un accident soldat cu pagube materiale.https://c1a6efcca3e9b01f06e3b878d76fd1fd.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

În urma investigațiilor efectuare, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Conform IPJ Mureș, acesta a sâvârșit următoarele contravenții:

-ora 02.34 Piața Trandafirilor: nerespectarea indicațiilor polițistului rutier; nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele; nepurtarea centurii de siguranță; neoprirea la semnalul regulamentar al polițiștiilor. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.640 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

-ora 02.34 strada Ștefan cel Mare – Bld.1 Decembrie 1918: nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers; circulația pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.160 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

-ora 02.35 strada Buday Nagy Antal: nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers; circulația pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.160 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

-ora 02.35 Calea Sighișoarei intersecție cu strada Pomicultorilor: nerespectarea obligației de oprire la apropierea și la trecerea autospecialei cu regim prioritar carea avea în funcțiune semnalele speciale luminoase și acustice din care a rezultat un accident cu pagube materiale; nerespectarea obligației de a transcrie transmiterea dreptului de proprietate în termen de 90 de zile de la înstrăinarea autoturismului. Valoarea totală a sancțiunilor: 4.060 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, totodată și reținerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *