mie. iul. 24th, 2024

Poştăriţa din Alba care a fugit cu pensiile pe patru luni ale oamenilor din comunitatea sa, fostă candidată la Senat din partea AUR, a fost eliberată de judecători.

Femeia va fi cercetată sub control judiciar, în timp ce oamenii încă mai aşteaptă să-şi recupereze banii de pensii.

Poliţiştii au făcut percheziţii acasă la femeie şi au recuperat aproape integral banii de pensii, alocaţii şi indemnizaţii care au dus la acest prejudiciu.

Poştăriţa a fost reţinută iniţial pentru 24 de ore, apoi a ajuns în faţa instanţei, însă magistraţii au hotărât să o plaseze sub control judiciar.

Simona Mărginean, în vârstă de 42 de ani, a candidat pe listele partidului AUR la alegerile parlamentare din 2020, la Senat.

Angajată la Poşta Română, femeia a fost reţinută de poliţişti după ce, timp de câteva luni, a furat peste 35.000 de lei.

Potrivit unor surse, femeia avea cazierul curat în momentul candidaturii.

La data de 17 februarie 2022, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de o femeie de 42 de ani, din comuna Valea Lungă, care este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare și fals intelectual, ambele în forma continuată. 

Din cercetări a rezultat că, în perioada august – decembrie 2021, femeia, în contextul exercitării atribuțiilor de serviciu, de factor poștal, și-ar fi însușit, pe nedrept, 35.000 de lei, reprezentând drepturi bănești (indemnizații de handicap, alocații, pensii și pensii de boală), pe care nu i-ar fi achitat unui număr total de 54 de persoane, din comuna Valea Lungă. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *