mie. iul. 24th, 2024

Tragedie în PNL! Un cunoscut deputat al formațiunii conduse de Florin Cîțu a decedat.

Un deputat din formațiunea liberalilor a murit, astăzi, la vârsta de aproape 63 de ani. Este vorba despre Corneliu Olar, deputat PNL de Alba. Anunțul a fost făcut de grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților.

De câțiva ani, Corneliu Olar se lupta cu o boală incurabilă. El a fost internat în ultima perioadă într-un spital din București. De curând el a fost transferat înapoi la Alba, pentru a fi mai aproape de cei dragi.

Deputat PNL, răpus de o boală incurabilă
Corneliu Olar a fost deputat timp de mai multe mandate (din partea PDL și ulterior PNL), între 2008 și 2022, cu o întrerupere de 4 ani (din 2012 până în 2016). Deși era foarte bolnav, în urmă cu doi ani el s-a dus la Parlament pentru a participa la votul moțiunii de cenzură împotriva PSD.

Despre Corneliu Olar se spunea că este deputatul Țării Moților. El a fost inițiatorul mai multor legi care i-au ajutat pe moți. Una dintre aceste legi se numește chiar așa: Legea Moților.

„A fost primarul comunei Horea și deputat in Parlamentul României, tată și bunic. A fost deputatul moților și a luptat pentru moți toată viața lui. A fost un luptător, dar nu a putut câștiga războiul cu o boala necruțătoare!”, a transmis deputatul liberal Florin Roman.

Mesaj emoționant despre liberal: Rămân munca și realizările lui
Și filiala din care făcea parte a postat un mesaj de condoleanțe despre Corneliu Orar. Conform acestora, încă nu s-a inventat un dicționar care să cuprindă toate cuvintele care să descrie bunătatea deputatului liberal. Filiala reamintește atașamentul și loialitatea pe care le avea liberalul față de Țara Moților, de oamenii de aici, precizând că a dat totul până în ultima clipă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *