lun. mai 16th, 2022

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a acordat un interviu în care a vorbit despre situația în care a fost implicat la Australian Open 2022 și a spus când se va vaccina.

Novak Djokovic, aflat pe primul loc în clasamentul ATP, a oferit un interviu, primul de când a fost expulzat din Australia, în care a prezentat situația în care se găsește, în contextul în care tot mai mulți organizatori de turnee impun jucătorilor să se vaccineze dacă vor să intre pe teren.

Novak Djokovic preferă să nu mai câștige trofee decât să fie obligat să se vaccineze

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia pe 16 ianuarie, înaintea primului turneu de Mare Șlem al anului, iar după ce a ajuns în Serbia nu a mai dat niciun semn de viață. Pe 3 februarie s-a întâlnit cu președintele țării, iar în timpul întrevederii a spus că în maximum 10 zile va spune tot ce s-a întâmplat în Australia.

Sârbul a oferit un interviu, în exclusivitate, celor de la BBC, iar prima întrebare a fost dacă este dispus să rateze viitoarele turnee, cum ar fi Roland Garros sau Wimbledon, decât să fie forțat să facă un vaccin împotriva Covid-19.

Da, acesta este prețul pe care sunt dispus să-l plătesc”, a precizat Djokovic. „Nu am fost niciodată împotriva vaccinării”, a spus el, confirmând că făcuse vaccinuri în copilărie, „dar am susținut întotdeauna libertatea de a alege ceea ce bagi în corp”.

Principiile de luare a deciziilor sunt mai importante decât orice trofeu pentru Novak Djokovic

De asemenea, Nole a mai spus că este dispus să renunțe la șansa de a deveni, din punct de vedere al numărului de trofee de Mare Șlem, cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.