mie. iul. 24th, 2024

Mircea Badea și-a deschis sufletul și a oferit mai multe informații despre viața personală și despre felul său de a fi. Detaliile au fost discutate într-o emisiune, în direct.

Prezentatorul a scos la iveală o latură mai puțin cunoscută. Iubitul lui Carmen Brumă a făcut o dezvăluire neașteptată despre propria persoană, precizând că este o fire sensibilă.

Vedeta nu a ezitat să vorbească în direct despre anumite lucruri din viața de zi cu zi. În felul acesta Mircea Badea a subliniat faptul că este milos cu animalele și insectele mici.

Cu această ocazie moderatorul emisiunii „În gura presei” a povestit cum scoate din casă muștele pe care sub nicio formă nu le omoară. În plus, a mărturisit ce le face gândacilor.

Mircea Badea, informații personale. Ce nu poate face niciodată prezentatorul de la Antena 3
„Eu am un obicei: nu omor niciodată insectele. Nu pot. Devin vegetarian în secunda 2. Sunt milos rău! Crede-mă, eu fugăresc o muscă să o dau afară din casă, de mai intră zece. Pe cuvânt!

Îi sting lumina într-o parte, i-o aprind în cealaltă. Adică, îi fac un culoar. Nu există! Îi conving: hai, te roagă tata. Nu, nu pot! Și asta cu musca… Cum să omor musca?

La fel și când văd gândaci din ăștia, nu mai știu să le zic acum, probabil că și ei vor fi de mâncare în curând, dar eu n-am cum să fac așa ceva.

Eu devin vegetarian în secunda doi, dacă aș putea să rezolv ceva. Dă-mi niște mere cu niște ștevie, e ok!

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *