mie. iul. 24th, 2024

Marian Godină a dezvăluit luni, într-o postare pe blogul său personal, ce salariu are după o carieră de 16 ani în cadrul Poliției Române. Cunoscutul polițist a lansat și o provocare celor care cred că polițiștii au salarii prea mari, relatează Hotnews.

Pentru luna ianuarie, polițistul brașovean a primit pe card 4.953 de lei. „Pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3.689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica. La suma de 3.689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1.002 lei și norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei. Deci 3689+1002+262=4.953 de lei (total pe card)”, a anunțat Marian Godină, pe blogul său. Marian Godină a precizat că profesia a devenit mult mai accesibilă oricui și-o dorește, însă banii la început, pentru cei care nu au vechime, vor fi mult mai puțini față de cât ia el. „Ținând cont că am 15 ani vechime și gradul profesional de agent șef (4 trese) și ăsta e salariul meu, probabil că la început, fără vechime, vă veți apropia de vreo 3.500 de lei salariu, dacă aveți norocul să lucrați și weekenduri. Dacă veți lucra numai de luni până vineri, în jur de 3.000 de lei. Presupunând că ești un tânăr deștept, cu aspirații mari în viață, cu potențial, amabil, cuminte și onest, ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”, a mai scris Godină.
Citeşte întreaga ştire: Marian Godină a anunțat cât câștigă după 16 ani în Poliție: „Ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *