sâm. iul. 13th, 2024

Are 82 de ani, a suferit de Covid-19, s-a operat recent pe inimă, s-a necăjit din cauza unor decizii administrative ale primarului Nicușor Dan, dar tot nu se lasă. Alexandru Arșinel își conduce singur mașina de acasă până la Teatrul Constantin Tănase și înapoi, pentru că nimic nu-l poate ține departe de scenă.

Alexandru Arșinel reușește să-și poarte singur de grijă la cei 82 de ani ai săi și cu o mulțime de probleme de sănătate la activ, unele dintre ele foarte recente, din păcate.

Actorul a fost surprins zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în fața Teatrului Constantin Tănase, făcând câteva manevre complicate pentru a ieși din parcare și pentru a pleca spre casă, la volanul automobilului propriu.

Deși au trecut numai două săptămâni de când Arșinel a chemat Salvarea pentru că simțea rău, actorul s-a întors la muncă, și nu oricum, ci conducându-și singur mașina.

E drept că drumul de la teatru până acasă este scurt, iar Arșinel a condus prudent, însă e puțin probabil ca cineva să și-l fi imaginat pe îndrăgitul actor în această ipostază la începutul lunii, când, trebuie să recunoaștem, mulți ne-am gândit la ce era mai rău după ce am auzit că a ajuns de urgență la spital.

Alexandru Arșinel, ajutat de patru angajați de la teatru să iasă din parcare

La plecarea de la teatru, Arșinel a fost ajutat să urce în mașină de câțiva angajați, care au avut grijă să rabateze oglinzile mașinii și au apelat la îngăduința celorlalți șoferi din trafic, pentru a-l ajuta pe fostul director să iasă din parcare.

Din imagini se vede că Arșinel se mișcă în continuare greu, iar acest lucru a devenit și mai evident când actorul a ajuns acasă, unde a trebuit să se descurce singur la coborârea din mașină. A fost, cu siguranță, o mică victorie personală împotriva necazurilor care l-au copleșit pe îndrăgitul actor de comedie în ultima vreme.

Alexandru Arșinel, prea slăbit pentru a urca pe scenă
Totuși, sâmbătă, 12 februarie, Arșinel nu a reușit să urce pe scenă, în ciuda tuturor eforturilor, deși era vorba despre show-ul „Hai, Hai România”, regizat chiar de el și care se joacă din 2018. A fost pentru prima dată în cei 55 de ani de când activează pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, când Alexandru Arșinel a lipsit de la spectacol.

Click! a luat legătura cu Alexandru Arșinel pentru a comenta fotografiile apărute, dar și zvonul că a lipsit de la teatru. Mâhnit, marele actor a mărturisit că nu a dorit să lipsească de pe scenă, însă i s-a făcut rău, după ce a repetat toată după masa zilei de 13 februarie pentru piesa în care urma să joace.

„Încerc să adun întâlniri medicale ca să mă pot face repede cât mai bine. Sunt cu băiatul meu, caut o clinică pentru recuperare fizică, recuperare medicală. Nu mă mai întrebați, în 60 de ani de teatru nu am lipsit niciodată. Ei trebuie să găsească ceva, este mană cerească, să zică că a lipsit de la teatru Arșinel. Când am avut transplant și am avut probleme medicale am lipsit, dar acum au mâncat rahat, să comenteze că am lipsit. Am repetat după amiază spectacolul, iar seara trebuia să fiu la spectacol, dar n-am putut, mi s-a făcut rău, am avut vertij, nu am putut să mă țin pe picioare, nu am putut să mă deplasez, din păcate. Eu la asta mă refer, îmi e atât de urât să comentez treaba asta cum nu vă puteți da seama.”, a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate, pentru Click!.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *