mar. iul. 23rd, 2024

Radu, fiul lui Ştefan Bănică Jr., a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu Andreea Marin, cea care a fost soţia tatălui său timp de şapte ani.

Radu Bănică a mărturisit că Andreea Marin l-a tratat ca pe propriu fiu şi că el şi fosta soţie a tatălui său sunt încă apropiaţi. Relaţia lor a fost mereu una bună, mai ales şi prin prisma faptului că Andreea este mama surorii lui Radu, Violeta.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da, Andreea Marin m-a tratat ca pe copilul ei. A ținut și ține în continuare la mine. Țin foarte mult la Andreea”, a declarat Radu Bănică, în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Radu Bănică are propria afacere, la 20 de ani
Radu este fiul lui Ştefan Bănică Jr. cu Camelia Constantinescu. Băiatul, care a împlinit 20 de ani pe 7 februarie, este un motiv de mândrie pentru părinţii lui, pentru că are deja propria afacere. El a deschis, recent, o cafenea în Bucureşti, chiar lângă Sala Palatului.

În plus, Radu joacă de la o vârstă fragedă în piese de teatru şi a participat la diverse emisiuni şi concerte alături de Ştefan Bănică Jr. El este şi student la Actorie, aşa cum a povestit anul trecut.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *