sâm. iul. 13th, 2024

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a luat prin surprindere pe toata lumea. Adriana Bahmuteanu a vorbit despre aceasta despartire si sustine ca stie adevarul din spatele rupturii dintre ei.

Adriana Bahmuteanu a vorbit despre divortul dintre Pepe si Raluca. Ea sustine ca Raluca a suferit destul de mult in anii de casnicie cu Pepe. Mai mult Adriana Bahmuteanu a insinuat ca Pepe ar fi primit mesaje de la diferite femei, iar acest lucru nu a fost pe placut sotiei lui.

“Sigur, e misto sa traiesti cu un artist, insa nu stiu cat de bine e sa-ti petreci singura weekendurile, sa fii singura de sarbatori, el sa fie mereu plecat. poti ajunge la un moment dat sa fii tu cea care are singura grija de copii, de gospodarie.

Trendul, acum, este sa discuti de la inceputul relatiei aceste lucruri, sa nu te trezesti dupa aceea ca ai surprize. De asemenea, nu stiu cat de misto e sa vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, ca sa sunt artistii. E greu sa te controlezi in aceste situatii”, a declarat Adriana Bahmuteanu, pentru wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *