mie. iul. 24th, 2024

Dani Oțil s-a confesat în fața fanilor de care se bucură pe rețelele de socializare, astfel că nu s-a sfiit și a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui de până acum. Mai mult decât atât, a povestit cum a fost bătut până la sânge de un grup de băieți! Iată de la ce a pornit totul, de fapt, dar și cum a reușit să scape cu viață prezentatorul TV!

Îl vedem zilnic pe micile ecrane, fiind unul dintre cei mai buni prezentatori TV, mereu cu zâmbetul pe buze! Ei bine, deși nu se sfiește și își expune mereu viața publică, puțini sunt cei care știu cu adevărat momentele de cumpănă prin care a trecut!

Dani Oțil, bătut până la sânge! Prezentatorul TV, scandal de proporții cu o gașcă de băieți
În cadrul unui podcast, Dani Oțil a povestit experiențele pe care le-a înfruntat în urmă cu mai mulți ani, ba chiar de pe băncile școlii. Fără a se fii, prezentatorul TV a spus că a fost victima bullying-ul în liceu, fenomen ce este destul de întâlnit și astăzi, inclusiv pe rețelele de socializare.

Pe atunci a trecut cu greu peste acest moment, astfel că acum se vede nevoit să tragă un semnal de alarmă, fiind de părere că deși este o problemă care persistă în instituțiile de învățământ de mai mulți ani, în continuare nu au fost luate măsuri.

“Pumi, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Unu, dacă cad sau plâng sau urlu după ajutor, eu am pierdut meciul ală. Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular la liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii. De-al dracu, m-am întors în sala de sport să mă uit la meci. (…)”, a povestit Dani Oțil.

Dani Oțil nu a răspuns cu acceași monedă

Ei bine, deși a fost bătut până la sânge, Dani Oțil nu a răspuns cu aceeași monedă! Prezentatorul TV nu a ricoșat și nu și-a chemat întăritoare pentru a-i bate pe cei doi băieți care l-au lovit fără milă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *