sâm. iul. 13th, 2024

Vulpița este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au împreună doi copii, o fetiă și un băiat. După ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, Vulpița a început să fie din nou activă pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva zile, ea le arăta urmăritorilor ei cum s-a îmbrăcat pentru a merge la biserică. Internauții au observat imediat cât de repede a ajuns Vulpița la forma ei inițială, de parcă nu a fost niciodată gravidă.

Nu a mai trecut mult timp, iar Veronica Stegaru a postat prima fotografie în calitate de mămică a doi copii. Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii, iar unii dintre ei i-au transmis că vor să o vadă din nou pe micile ecrane.Un lucru care nu a putut trece neobservat este noul look al Vulpiței. Soția lui Viorel Stegaru a renunțat la părul scurt și pare foarte încântată de schimbare.

e.

Cum au reacționat vecinii Vulpiței, după ce au aflat că este din nou gravidă

Înainte de Paște, vecinii Veronicăi Stegaru din Blăgești au crezut că tânăra a năcut cle de-al doilea copil. Vulpița a fost văzută tot mai rar, motiv pentru care vecinii au presupus că este ocupată cu îngrijirea celor doi copii ai ei.

„Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă… de aici puțin, de colo puțin… să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic. Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *