mie. iul. 24th, 2024

Cum se protejează Corina Chiriac de coronavirus, celebra cântăreaţa a ajuns virala cu un tutorial anti-covid. Artistă a exemplificat într-o postare pe contul personal de pe un site de socializare un leac băbesc despre care afirmă că „omoară” COVID-19. Artista a implinit de curand 71 de ani.

Medicul Mihail Pautov,specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, a criticat postarea artistei de pe Facebook.

Cum se protejează Corina Chiriac de coronavirus

Corina Chiriac a exemplificat postarea cu imagini în care arăta cum să te protejezi de coronavirus

”Pentru că suntem în anotimpul “răcelilor” vreau să vă amintesc un leac fără vârstă pe care îl practic eu și care este un excelent AntiCovid. Răceala este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reîncălzim corpul . Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii și ne “țin” mușchii spatelui, trebuie să încălzim capul. Iată cum mă vindec eu și ce “secrete” folosesc. Mulțumesc pentru atenție și vă doresc sănătate.

Dau cu crema în jurul ochilor și pe față, mă leg cu o basma de bumbac pentru că voi transpira și mă ” împrietenesc” câteva minute cu temperatura apei fierbinți.

Mă acopăr cu un prosop mare și gros, apoi mă aplec peste apă fierbinte. Stau deasupra apei 30, 40 de minute. Inspir pe nas, și pe gură, pe rând. La peste 56 de grade, virusul Corona moare. Opțional ascult în acest timp muzica de relaxare și îmi închipui numai stări frumoase…

În final, mă usuc pe păr, schimb basmaua cu o căciuliţă și pun un prosop uscat în jurul gâtului. Dorm cât mai înfofolită, într-o cameră încalziă iar a doua zi caut să nu ies în frig. Dacă e nevoie, seara următoare repet procedura”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *