sâm. iul. 13th, 2024

Un important site de presă a anunțat vineri, din greșeală, că Rusia a invadat Ucraina. Informația a fost ștearsă după aproximativ o jumătate de oră, însă a generat o reacție din partea Kremlinului, așa cum era de așteptat. Purtătorul de cuvânt Dmitry Peskov a luat atitudine și a transmis un mesaj cu privire la tensiunile declanșate în ultima perioadă de declarațiile liderilor occidentali.

Ce au făcut rușii după ce s-a scris că au invadat Ucraina

Vineri, publicația Bloomberg anunța că Rusia a invadat deja Ucraina. Informația a rămas online timp de o jumătate de oră și a generat o reacție din partea rușilor, așa cum era de așteptat. Purtătorul de cuvânt Dmitry Peskov a spus că nu consideră că eroarea a fost „o provocare”, însă crede că tensiunile declanșate de „declarațiile agresive” de la Washington și din capitalele europene sunt foarte periculoase.

Purtătorul de cuvânt al președinției Rusiei a comentat situația sâmbătă și a spus că nu este cazul să se exagereze și să se creadă că a fost o provocare. A taxat însă declarațiile liderilor occidentali din ultima perioadă, spunând că orice scânteie este periculoasă, în contextul actual.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *