sâm. iul. 13th, 2024

Veste incredibilă pentru pasionații de autoturisme care nu se uită la bani în momentul în care au ocazia să își îndeplinească un vis. Una dintre mașinile lui Michael Schumacher a fost pusă la vânzare recent. Cei interesați ar putea deveni proprietarii automobilului primit cadou de fostul pilot în anul 2010 din partea echipei de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas. Cum arată şi cât costă.

Una dintre maşinile lui Michael Schumacher este scoasă la vânzare

Este vorba despre un un Mercedes C63 AM cu un motor aspirat de 6.2 litri primit de Schumacher în ianuarie 2010 din partea echipei de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas și pe care l-a folosit până în luna iulie a aceluiași an.

Potrivit informațiilor oferite în anunț, autoturismul are 152.000 kilometri pe ceas, cel care l-a scos la vânzare precizând că este în stare bună tehnică, vizuală și de funcționare. Piesele sale originale au fost, de asemenea, întreținute până la această dată, doar anvelopele fiind înlocuite. Mașina a fost achiziționată, ultima dată, în anul 2018 și a avut parte de întreținere regulată la un dealer Mercedes. Actualul proprietar a mai scris în anunț faptul că mașina are, printre opționale, scaune față cu reglare electrică și funcții de încălzire și memorare a poziției, dar și tapițeria din piele.

Una dintre maşinile lui Michael Schumacher, pusă la vânzare la un preţ uriaş

Cu cât s-ar putea da

Mașina are și mici zgârieturi pe suprafața exterioară, dar sunt insesizabile, se precizează în anunț. Pe pielea din mașină există și mici decolorări, însă toate aceste „probleme” sunt ușor de rezolvat.

Cu toate că vorbim despre o autoturism din anul 2010, cu peste 150.000 de kilometri pe ceas, faptul că a aparținut legendei Formula 1 cântărește greu și schimbă cu totul prețul de vânzare. Acesta ar putea aduce proprietarului undeva între 50.000 și 100.000 de euro.

Michael Schumacher a primit mașina scoasă la licitație în 2010, în momentul în care a intrat în echipa de Formula 1, Mercedes GP Petronas.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *