sâm. iul. 13th, 2024

Comisarul-sef Vasile Viorel, care s-a ocupat de caz, a oferit cateva detalii din dosarul mortii Elodiei Ghinescu. Multe detalii au ajuns in spariul public abia dupa concluzii, chiar daca acest caz a fost mediatizat ani de zile in toate mediile.

Cristian Cioaca a fost condamnat pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Comisarul sef Vasile viorel, cel care s-a ocupat de caz, a oferit date din acest dosar.

Potrivit omului legii, Cristian Cioaca a devenit principalul suspect in dosarul disparitiei avocatei din cauza ca au fost descoperite urme de sange sub parchet, iar politistul a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi indiciile incriminatorii.

Mai mult, pornind de la probele de sange, criminalistii s-au aratat convinsi de faptul ca moartea a survenit in urma unei leziuni puternice.

“Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman nu a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar condideram ca a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant”, dezvaluia comisarul Vasile Viorel.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *