mie. iul. 24th, 2024

Incident foarte grav la bordul unui avion românesc! Pilotul Wizz Air a fost nevoit să aterizeze de urgență în Turcia, după ce doi pakistanezi aflați la bord au amenințat că aruncă aeronava în aer! Cum au acționat membrii echipajului, dar și pasagerii în fața unei asemenea amenințări, dar și ce s-a întâmplat până la urmă, citiți în rândurile de mai jos!

Doi pakistanezi au amenințat că aruncă în aer un avion plecat din București

O cursă Wizz Air plecată din România a avut probleme serioase în zbor, după ce doi pakistanezi au amenințat că aruncă aeronava în aer. Personalul a intervenit imediat pentru a-i calma pe pasageri, însă cei doi bărbai au țipat și i-au amenințat pe cei aflați la bord că îi omoară.

Cei doi bărbați se pare că s-au ridicat din senin de la locul lor și au început să țipe, apoi au trecut la amenințări. După aceea, cei doi au scos brichetele și le-au aprins, ținându-le lângă compartimentul de unde coboară măștile de oxigen, în caz de urgență. Oamenii s-au speriat, iar câțiva pasageri români i-au imobilizat pe cei doi. O persoanăa făcut atac de panică.

„Erau doi pakistanezi care spuneau «i will kill you». Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măştile de oxigen. Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit pasagerul, conform sursei citate.

Pilotul cursei plecate din România a fost nevoit să aterizeze de urgență la Ankara! Martorii care au asistat la eveniment au spus că nu și-au revenit nici acum și au tras o sperietură zdravănă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *