mar. iul. 23rd, 2024

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a îndurerat o țară întreagă, Artistul era extrem de iubit de milioane de români și nu se ferea de gesturile frumoase. Puțini știu că regretata stea de pe scena românească are o sosie, pe Eugen Frumosu. Cântărețul l-a luat pe bărbat sub aripile sale și l-a ajutat de-a lungul timpului.

Eugen Frumosu, sosia lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri despre relația pe care o avea cu celebrul cântăreț

Eugen Frumosu seamănă izbitor cu regretatul Petrică Mîțu Stoian, astfel că numeroși internauți au crezut că nu văd bine în momentul în care au apărut mai multe videoclip-uri cu aceasta în mediul online. Bărbatul împărtășește aceeași pasiune cu regretatul artist, anume muzica.

„Lucrez la fabrica de mobilă, dar sunt pasionat de muzică. Eram prieteni foarte buni, venea din Târgu Jiu în Craiova ca să se tundă, să se aranjeze, la coafor ne-am întâlnit. Când m-a văzut, m-a pus să îi cânt toate melodiile. I-am zis că îmi plac foarte mult cântecele lui și l-am întrebat dacă mă lasă să îi cânt melodiile. Când a auzit cum cânt, a zis că nu îi vine să creadă așa ceva, așa că m-a trimis la școala populară”, ne-a spus, în exclusivitate pentru Impact.ro, Eugen Frumosu.

„De fiecare dacă când ne vedeam, îmi dădea câte un milion. Ne-a dus cu mașina și pe mine, dar și pe soția mea, Carmen, până la scară. Nu am știut că o să moară, am vorbit cu două săptămâni înainte să meargă la clinică, dar nu știam că o să meargă, nu mi-a zis nimic. Nu am fost la înmormântare, am avut prea multă treabă, nu am putut să plec. Am stat și peste program atunci. M-a afectat moartea, nu mi-a venit să cred. Am încercat să îl sun seara când am aflat că este la terapie intensivă, dar nu mi-a răspuns nimeni. Vorbeam la telefon, pe Facebook, vorbeam des.”, ne-a mai spus Eugen Frumosu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *