sâm. iul. 13th, 2024

Gigi Becali e în culmea fericirii. Nimic nu pare să îl poată indispună pe finanțatorul FCSB după ce l-a luat pe Malcom Edjouma. Becali a ironizat-o din nou pe CSA Steaua și s-a lăudat cu banii încasați pe Reghecampf.

Malcom Edjouma este transferul iernii în Liga 1. FCSB l-a cumpărat de la FC Botoșani în schimbul sumei de 350 de mii de euro și este considerat de Gigi Becali jucătorul pe care îl căuta de când a intrat în fotbal.

Mai mult, finanțatorul roș-albaștrilor vrea să se îmbogățească de pe urma francezului și a dezvăluit ce clauză de reziliere i-a fixat. Becali crede că Edjouma are nevoie de numai un an la FCSB pentru a fi vândut în străinătate.

Gigi Becali a dezvăluit banii încasați de pe urma plecării lui Laurențiu Reghecampf la Al-Hilal

În intervenția televizată în care a vorbit despre transferul lui Malcom Edjouma la FCSB, Gigi Becali a amintit și de banii pe care i-a încasat în urmă cu mai mulți ani pe Laurențiu Reghecampf. Totul, în contextul în care prietenul Valeriu Iftime, a declarat că Marius Croitoru are o clauză de două milioane de euro pentru a putea fi luat de pe banca lui FC Botoșani.

„Pe mine mă interesează când vine gratis (n.r. – Marius Croitoru). Nu, am glumit cu voi.

Singurul care a vândut antrenor am fost eu. Avea clauză de un milion de euro și l-am lăsat cu 800 de mii de euro. Mi-a dat mie 800 de mii și a ținut și el 200 de mii. Sunt singurul care a vândut antrenor, cum ar veni”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a antrenat-o pe Al-Hilal în sezonul 2014-2015, după ce luase două campionate cu FCSB și a devenit ultimul antrenor care califică o echipă românească în grupele UEFA Champions League (sezonul 2013-2014).

Finanțatorul FCSB, noi ironii la adresa CSA Steaua

Gigi Becali a izbucnit în hohote de râs când a auzit dezvăluirea făcută de Victor Pițurcă. Fostul selecționer a dezvăluit că MApN a refuzat 100 de milioane de euro din partea unei companii americane, care ar fi dorit să investească la clubul de fotbal.

„Mă faci să râd! Prietenul meu, dar ce să fac, dacă el a zis? Nu pot să zic nimic, doar să râd. Eu am înțeles că 50 sau 100 (n.r. – de milioane de dolari). Nu vreau să comentez ce zice Pițurcă, e prietenul meu. Dar așa ceva… 

Era o companie din America şi oamenii au fost încântaţi de ceea ce au auzit. M-am întâlnit cu cineva şi am vorbit şi am înţeles că ministrul nu… A  zis că ‘dom’ne, mai stăm, mai aşteptăm’. Actualul prim-ministru era ministru atunci? ‘Dom’ne, mai aşteptăm, că aţi văzut ce s-a întâmplat atunci cu asta’… Băi, fraţilor, dacă ăsta e regulamentul?

Veneau oamenii, băgau 50-100 de milioane de dolari, ce vreţi? Atunci, ţineţi clubul la Armată, găsiţi înţelegere la Ministerul Sportului! Eu nu văd niciun inconvenient ca Ministerul Apărării să aibă echipă. Veneau din Statele Unite (n.r. – investitorii).

Acum s-a schimbat ministrul. Ministrul (n.r. – Vasile Dâncu) cochetează cu fotbalul, ba pe la FRF, ba pe la CFR Cluj, nu? Probabil, la un moment dat trebuie să-şi îndrepte privirea şi către clubul Steaua”, a declarat Victor Pițurcă, la Digi Sport.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *