mie. iul. 24th, 2024

Vali Vijelie isi tine ascunsa familia de ochii curiosilor, dar fanii artistului sunt curiosi despre viata lui personala. Manelistul este casatorit de 18 ani cu Carmen Rusu si au impreuna doi copii.

Vali Vijelie, pe numele lui real, Valentin Rusu, se poate mândri cu o familie unită şi o căsnicie care a rezistat de-a lungul anilor, în ciuda programului încărcat şi nocturn al artistului. 

Carmen Rusu a devenit cunoscuta in Romania in momentul in care cei doi soti au fost protagonistii unui reality show, in care si-au expus viata de zi cu zi.

Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun.

Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor”, spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.

Invitat la o emisiune TV alături de cântăreţul de muzică populară Constantin Măgureanu, manelistul a explicat care sunt regulile unei căsnicii de durată şi cum ar trebui să se impună soţul în faţa soţiei.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *