sâm. iul. 13th, 2024

După ce a fost eliminată de la „Survivor România” 2022, Andreea Tonciu a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit ce nu s-a văzut la televizor. Fosta concurentă susține că între Xonia și TJ Miles au existat multe apropieri, ba chiar a arătat și o fotografie cu aceștia din avion.

Andreea Tonciu a fost prezentă luni, 31 ianuarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a spus tot ce a văzut în jungla din Republica Dominicană și nu se va vedea niciodată la televizor. Fosta concurentă nu a fost de acord cu comportamentul colegelor sale vis-a-vis de bărbații din echipă. Andreea Tonciu a declarat că ea nu ar fi permis nimănui să o atingă într-un anumit fel sau să fie atât de apropiată de alți bărbați, mai ales că acasă o aștepta soțul ei. „Fetele astea au greșit emisiunea, au venit la jungla iubirii. Eu vreau să demonstrez anumite lucruri. (…) Noi nu ne-am dus la jungla iubirii ca să ne combinăm”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruță. VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 5 În timp ce se îndreptau către Republica Domincană, în avion, Xonia a stat lângă TJ Miles, iar acesta a stat cu mâna pe piciorul artistei pe parcursul drumului, gest care nu i s-a părut normal Andreei Tonciu. Ea a luat telefonul și le-a făcut o poză colegilor ei, iar ieri a arătat-o în emisiunea „La Măruță”. „Ți se pare normală poza asta? Xonia și TJ Miles erau îmbrățișați. Vreau să punctez altceva. Mi s-a părut foarte funny și am făcut poze. Și băiatul a ținut mâna pe piciorul ei. Nu sunt nebună, Cătălin!”, i-a spus vedeta lui Cătălin Măruță. Faimoasa susține că apropierile dintre Xonia și TJ Miles au fost mai multe decât evidente, iar la un moment dat artista a început să-i facă masaj concurentului de la „Survivor România”.
Citeşte întreaga ştire: Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles de la „Survivor România”. Ce fotografie a făcut publică cu cei doi: „Chiar ea mi-a recunoscut”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *