sâm. iul. 13th, 2024

Moses J. Moseley, unul dintre actorii din „Walking Dead”, a fost găsit mort în zona Hudson Bridge din Stockbridge, lângă Atlanta, notează Daily Mail care citează TMZ. Avea 31 de ani. Familia îl dăduse dispărut săptămâna trecută. Poliția investighează moartea acestuia ca posibilă sinucidere. Tânărul prezenta o rană provocată de armă.

Reprezentantul actorului, Tabatha Minchew, a declarat pentru The Wrap: „Nu a fost doar un client pentru mine. Am fost cei mai buni prieteni timp de 10 ani. A venit la nunta mea.

Toți cei care l-au cunoscut vreodată l-au iubit, nimeni nu a avut vreodată ceva negativ de spus despre el. Când era prin preajmă, toată lumea era atât de fericită. I-a făcut pe toți atât de fericiți.”

Moseley folosea în mod regulat rețelele sociale pentru a-și ține la curent fanii cu realizările sale și pentru a împărtăși citate inspiraționale.

Ultima sa postare a fost în 21 ianuarie.

Moseley a urmat liceul Jonesboro și a studiat drept penal la Universitatea de Stat din Georgia din 2010 până în 2016, potrivit paginii sale de Facebook. A apărut în filmele Joyful Noise, cu Queen Latifah și Dolly Parton în rolurile principale, și The Internship, cu Vince Vaughn și Owen Wilson.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *