sâm. iul. 13th, 2024

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) a decis să-și demită antrenorii alături de care a lucrat o scurtă perioadă, după ce s-a despărțit de Darren Cahill (56 de ani), la final de septembrie 2021.

Simona Halep și-a demis antrenorii! Decizie drastică după ce în septembrie spunea despre ambii că ”sunt cei mai buni”

Sportiva din Constanța se pare că nu a fost total mulțumită de colaborarea cu cei doi, astfel că ar fi luat decizia de a încheia colaborarea cu aceștia, susțin sursele Digi Sport.

Halep i-a comunicat zilele trecute lui Dobre decizia sa, iar azi l-a contactat și pe Adrian Marcu.

Este foarte probabil ca decizia Simonei Halep să aibă legătură cu eliminarea ei de la Australian Open 2022, de către Alize Cornet, după un meci care a durat două ore și 33 de minute și care s-a desfășurat pe o căldură infernală, la peste 33 de grade la umbră. 

În respectivul meci, în care a acuzat crampe, Simo și-a certat staff-ul pentru că nu a încurajat-o în momentele grele. ”Simo” i-a certat pe colaboratorii ei, inclusiv pe soțul Toni Iuruc.

Simona Halep a jucat la peste 33 de grade! ”Nu pot să-mi mișc piciorul!”. Ce i-a spus lui Toni Iuruc în timpul meciului

Duelul dintre Halep și Cornet a fost unul extrem de disputat. Simplul fapt că primul set, adjudecat de Alize cu 6-4, a durat 48 de minute spune multe. Simo, încă de atunci a acuzat probleme musculare, mai ales pe final de set. Din păcate, românca nu s-a simțit bine nici în startul setului secund, când a avut o răbufnire după o minge ratată: ”Mor!”, a urlat Simona, de nervi, în game-ul trei al setului secund.

Era limpede că Halep nu se simțea deloc confortabil, astfel că avea nevoie de susținere din tribune, așa cum s-a mai întâmplat și în alte situații. Practic, tot în game-ul 3, din al doilea set, sportiva din Constanța a căutat cu privirea staff-ul său.

”Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep în auzul spectatorilor din tribunele Arenei Rod Laver.

Iuruc s-a conformat și s-a ridicat de mai multe ori în picioare pentru a-și aplauda soția în diverse ipostaze.

Întreg staff-ul lui Halep s-a conformat și a adresat încurajări sportivei noastre, dar era limpede că aceasta nu se simțea deloc în apele ei. ”Nu pot să-l mișc, degeaba ‘haide!’”, a reacționat, tăios, Halep, arătând spre picior.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *