sâm. iul. 13th, 2024

Actualul conflict al Rusiei cu Ucraina îl aduce din nou pe președintele rus sub lupa mass-media. Viața personală a acestuia a fost mereu ținută departe de ochii celorlalți, inclusiv partenerele de viață ale sale. Află care au fost iubirile secrete ale lui Putin și cum a reușit să țină ascunse aceste lucruri despre care puțini știu.

Iubirile secrete ale lui Putin ținute departe de presă

Vladimir Putin a fost dintotdeauna un personaj misterios și și-a trasat cu grijă o imagine insensibilă, fără a putea fi perceput vreun sentiment. Ajuns la vârsta de 69 de ani, Putin a apărut de multe ori în imagini care redau diferite activități masculine precum pescuitul, echitația la bustul gol în frig sau momentul când intra în apa înghețată.

Cu toate acestea, în Rusia în continuare reprezintă un subiect sensibil să vorbești despre relațiile sale amoroase. Foarte puțini știu, iar cei care o fac nu vorbesc despre această latură a fostului spion KGB care a ajuns la Kremlin în anul 1999. La acea vreme, nimeni nu se gândea că Putin va reuși să conducă atât de mult țara.


Cine este femeia misterioasă din viața lui Putin. Adevărul nebănuit despre marea lui iubireDouă decenii mai târziu și Vladimir Putin în continuare ia decizii importante pentru Rusia și se crede că acesta îl va depăși chiar și pe Stalin în ceea ce privește anii petrecuți la putere. Cu toate că local, există interdicții în a face acest lucru, anumiți jurnaliști au riscat și au scris despre viața privată a liderului lor.

„Chiar şi presa de opoziţie, care scrie în mod regulat despre corupţie în cercul apropiat al preşedintelui a fost precaută când scrie despre soţiile lui Putin”, a informat ziarul The Spectator.

Cu toate că de-a lungul timpului s-a încercat a afla cât mai multe informații, în continuare este necunoscut numărul real al copiilor lui Putin precum și statutul relației pe care acesta o are. Undeva prin anii 1980, liderul de la Kremlin își întâlnea prima soție, pe însoțitoarea de bord Lyudmila Putina.

„Am înţeles că dacă nu mă căsătoresc în doi sau trei ani, nu m-aş căsători niciodată. Mă obişnuisem cu acest statut, de holtei, dar Lyudmila m-a schimbat”, se arată în biografia sa oficială.

Cu ce se ocupă fiicele lui Putin
Cei doi au ajuns în fața stării civile în anul 1983, având două fiice. Cea mare este un om de știință foarte cunoscut, fiind recent aleasă ca și conducătoare a unui institut de cercetare a inteligenței artificiale din cadrul Universități din Moscova, în timp ce fiica cea mică este matematician.

Vladimir Putin nu a pronunțat niciodată numele acestora, iar ele nu se prezintă cu numele de familie pentru a putea trăi o viață normală. În ceea ce privește spusele lui Putin cu privire la acestea, el a declarat că „nu vrea să devină prințese”. Caracterul liderului de la Kremlin este unul puternic și cel mai probabil, acesta a încercat să le insufle fiicelor sale puterea pe care o are el.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *