mie. ian. 26th, 2022

Certificatul covid nu mai este o urgență, crede Alexandru Rafila. Ministrul Sănătății a spus că documentul intens dezbătut în ultimele luni nu a fost asumat politic și că în acest moment nu mai reprezintă o prioritate. Rafila este de părere că, până la implementarea lui, numărul de infectări va scădea din nou și că valul 5 va trece înainte ca legea să fie adoptată.

Alexandru Rafila renunță la certificatul covid

După săptămâni bune în care politicienii au încercat să ajungă la o formulă de implementare a certificatului covid la locul de muncă, Alexandru Rafila anunță că Guvernul a renunțat la proiect, cel puțin deocamdată. Ministrul Sănătății a explicat, în cadrul unei intervenții, că acest certificat nu mai reprezintă o urgență și că pasarea responsabilității a fost aspectul care l-a deranjat cel mai tare.

Nu este o victimă (n.r. a politicului). Este o chestiune care nu a fost asumată politic. Pentru mine, lucrul cel mai neplăcut care mi s-a întâmplat a fost această pasare permanentă a responsabilității: cine e de vină pentru această situație legată de neadoptarea unei forme a certificatului verde sau certificatului covid”, a spus Rafila, la Digi24.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.