mar. ian. 18th, 2022

După ce a murit sora sa, o tânără a decis să trimită un mesaj pe telefonul acesteia, în dorința de a-și consola dorul și durerea. Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a primit un răspuns pentru prima dată după doi ani!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie pe nume Faith Sidman. Aceasta și-a pierdut sora și, fiindcă dorul de ea devenise prea mare, a decis să trimită mesaje pe telefonul surorii, fără să aștepte ceva în schimb. Doi ani a continuat să facă acest lucru, încercând să-și mai domolească dorul.

Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când ecranul telefonului s-a aprins într-o zi și Faith Sidman a descoperit că a primit răspuns la mesajele trimise!

O femeie a trimis mesaje pe telefonul surorii sale deși aceasta era decedată, dar ceea ce a urmat e incredibil

Faith Sidman și-a pierdut sora și durerea imensă ce i-a cuprins sufletul a făcut-o să treacă greu peste aceste momente dificile. Timp de doi ani, femeia a trimis mesaje de dor pe telefonul surorii sale, deși aceasta era decedată. A fost modul tinerei de-a încerca să-și simtă sora mai aproape.

„Azi m-am gândit mult la tine, te iubesc”, a scris femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Când a privit însă ce mesaj a primit, aceasta a avut parte de o surpriză de proporții.

„Ai greșit numărul”, a fost primul mesaj primit de femeie.

„Îmi pare rău, sora mea a murit acum doi ani și încă îi mai scriu pe numărul ei, din când în când, am crezut că numărul nu mai este folosit de nimeni. Nu voi mai da alte mesaje”, a răspuns aceasta, încerând să își ceară scuze pentru situație.

„A fost o afacere aici. Nu mai trimite mesaje!”, a fost ultimul SMS primit de tânăra care s-a declarat dezamăgită și chiar rănită de această lipsă de empatie a interlocutorului.

Întâmplarea a fost dezvăluită sub forma unui clip video publicat pe TikTok și filmarea a adunat, într-un timp destul de scurt, mai bine de șase milioane și opt sute de mii de vizualizări.

Mulți au încurajat-o pe tânără și i-au ținut partea, fiind de părere că persoana care a răspuns nu și-a ales deloc bine cuvintele.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *