mie. ian. 26th, 2022

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, însă au rămas prieteni și țin legătura. Fostul soț al vedetei a sunat-o pe aceasta în miezul nopții și i-a făcut o propunere chiar de ziua ei de naștere. 

 

Irinel Columbeanu a sunat-o la miezul nopții pe Monica Gabor. Ce propunere uluitoare i-a făcut: ”Ar fi frumos”

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, însă au rămas prieteni și țin legătura. Fostul soț al vedetei a sunat-o pe aceasta în miezul nopții și i-a făcut o propunere chiar de ziua ei de naștere. GALERIE (3)

  • Irinel Columbeanu a vorbit cu Monica Gabor în miezul nopții
  • De ce a sunat-o fostul afacerist

Chiar dacă au divorțat, Irinel Columbeanu și Monica Gabor vor fi tot timpul legați de fiica lor, Irina, care locuiește alături de mama sa în America de ani de zile. Fostul partener de viață al vedetei păstrează în continuare legătura cu ea și chiar se văd atunci când aceasta revine în România.

Deoarece recent a fost ziua ei de naștere, Irinel Columbeanu a sunat-o la miezul nopții pe fosta soție, asta pentru că în America la ora aceea era după amiază, și i-a urat gândurile lui bune cu ocazia aniversării.

Totodată, fostul afacerist i-a făcut și o propunere destul de interesantă mamei fiicei sale, aceea de a veni în februarie în România și să ia parte la lansarea celui de-al doilea volum al cărții sale, la care a muncit foarte mult și în care vorbește chiar despre mariajul cu ea.

”E o diferență de 10 ore, așa că am vorbit cu ea la miezul nopții. Am vorbit de toate. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni și ea și Irina la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie anul acesta”, a spus el pentru impact.ro.

Irinel Columbeanu a mărturisit că Monica Gabor a spus că a luat în calcul propunerea, dar rămâne de văzut cum vor mai sta lucrurile până în februarie, mai ales că fiica lor e la școală în perioada aceea.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.