mar. ian. 18th, 2022

Sinead, o femeie de 31 ani din Scarborough, are 3 copii și toți trei sunt născuți în aceeași zi, în ianuarie, dar nu sunt tripleți.

Sinead este mama lui Lewis, în vârstă de 11 ani, Shae, în vârstă de 5 ani, și Demi, în vârstă de 2 ani. Toți trei sunt născuți în aceeași zi, dar nimeni nu o crede pe femeie, spunând că șansele sunt extrem de mici ca asta să se întâmple.

Cei trei copii își sărbătoresc mereu ziua de naștere împreună, iar Sinead este nevoită să facă trei torture. Lewis, fiul cel mare al lui Sinead s-a născut pe 11 ianuarie 2010, cu 2 zile mai târziu decât data la care i-a spus medicul că se va naște micuțul.

Până în 2016, Lewis s-a bucurat să fie singurul copil al familiei. Pe 11 ianuarie 2016, se pare că părinții lui Lewis i-au făcut cadou un frățior, pe nume Shae. Shae s-a născut cu 4 zile mai devreme decât îi spusese medicul lui Sinead.

Sinead a intrat în travaliul în timp ce era însărcinată cu Shae în ziua în care Lewis a împlinit 6 ani.

“Plănuisem să facem o petrecere cu ceai după școală, dar se pare că Shae a deci să vină pe lume mai repede, de ziua lui Lewis, așa că l-am dus pe Lewis acasă la părinții mei. Nu era prea fericit”, a povestit Sinead, potrivit The Sun.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *