mar. ian. 18th, 2022

Novak Djokovic este acuzat de fals în declarații, pedeapsă care în Australia se pedepsește cu până la un an de închisoare. Liderul ATP nu scapă de scandalul în care a fost implicat în ultimele zile și riscă în continuare să nu poată evolua la Australian Open.

L-au prins cu minciuna! Un an de închisoare pentru Novak Djokovic?

Scandalul care îl are în prim-plan pe Novak Djokovic nu se mai termină, iar presa din Australia scrie acum că sârbul poate risca până la un an de închisoare din cauza declarației pe care a dat-o la intrarea în țară.
Conform publicației australiene The Age, sârbul a bifat căsuța care specifică faptul că nu a călătorit cu 14 zile înainte de sosirea sa la Melbourne.
Potrivit sursei citate, acest lucru ar fi fals, deoarece la câteva zile după Crăciun, pe 2 ianuarie mai exact, Djokovic ar fi zburat în Spania, la Marbella. Acest lucru nu a fost menționat în declarația dată de Djokovic la intrarea în Australia, iar sârbul este acuzat acum de fals în declarații, pedeapsă pentru care ar putea sta până la un an în spatele gratiilor:

Oferirea de informații false sau înșelătoare este o infracțiune gravă. Oricine completează cu bună știință greșit e pasibil de o pedeapsă civilă pentru fals în declarații și poate sta după gratii până la 12 luni”, scrie publicația The Age.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *