mie. ian. 26th, 2022

Familia fostului pilot de Formula 1 a decis să nu ofere informații despre starea de sănătate timp de 8 ani. În 2013 Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce schia, în Alpii Francezi. De atunci și până acum s-au făcut multe speculații legate de Michael Schumacher.  Neurochirurgul principal Erich Riederer a dezvăluit că s-ar afla într-o stare vegetativă care îi permite să fie treaz, însă fără a putea comunica.

Corinna Schumacher a vorbit cu durere, dar și cu speranță despre starea de sănătate a soțului ei.

Un documentar dedicat fostului pilot de Formula 1, Corinna Schumacher face noi dezvăluiri  despre stare în care se află soțul ei în ultimii 8 ani:

neînțeles că mi-e dor de Michael în fiecare zi, dar nu doar mi-e îmi lipsește: copiii, familia, tatăl lui, toată lumea care îi este aproape. Tuturor le e dor de Michael, dar Michael e aici. Într-un mod diferit, dar e aici și cred că asta ne face să găsim putere”, a spus Corinna Schumacher potrivit ”Race Fans”.

În documentarul ”Schumacher”,  care va fi lansatt pe 15 septembrie, pe Netflix, soția fostului pilot vorbește despre cât de grea este recuperarea acestuia, dar și cum se ocupă de îngrijirea lui. Dorul este mare, iar simpla prezență a soțului pare să-i aducă cea mai mare liniște, dar și speranța că se va recupera.

Familia cheltuie sume uriașe pentru recuperarea lui Michael Schumacher

Sume colosale sunt alocate tratamentului de care beneficiază pilotul. Este îngrijit acasă în cele mai bune condiții. Se pare că familia pilotului plătește nu mai puțin de 191.000 de euro pe săptămână, pentru tratamentul acestuia, potrivit Gazzetta dello Sport.

„Suntem împreună. Locuim împreună acasă, facem terapie. Facem tot posibilul ca Michael să se facă bine și ne asigurăm că este comod și pur și simplu îl facem să simtă că este cu familia lui. Nu contează ce se va întâmpla, voi face tot ce-mi stă în putință. Toți vom face asta”, a spus Corina Schumacher.

În cadrul documentarului, Corina subliniază că își dorește să li se respecte viața privată în continuare, acesta fiind un factor foarte important pentru liniștea și recuperarea pilotului.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.