vin. ian. 21st, 2022

Ahmet Çalik, fundașul central al lui Konyaspor, a murit într-un accident de circulație la vârsta de 27 de ani în Ankara. Accidentul a avut loc în jurul orei 09.00. Internaționalul turc a pierdut controlul autovehiculul pe autostrada Ankara-Niğde și s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma primului control efectuat de paramedici s-a stabilit că fotbalistul, care se afla singur în mașină, a decedat pe loc.

Clubul de fotbal Konyaspor a confirmat informația: „Suntem profund întristați de pierderea lui Ahmet Çalik. Jucătorul nostru a câștigat dragostea fanilor și a orașului din prima zi în care a ajuns la clubul nostru. Condoleanțe tuturor, în special familiei fotbalistului

Șumudică și ministrul Sportului, primele reacții

Marius Șumudică, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, a reacționat rapid când a auzit de tragedie: „Gândurile și rugăciunile mele se adresează familiei, prietenilor și colegilor lui Ahmet Çalik, precum și cluburilor la care a jucat și fanilor turci. Am fost șocat să aud vestea în această dimineață. Odihnească-se în pace!”

Ministrul tineretului și sportului, Mehmet Muharrem Kasapoglu, a reacționat și el: „Am aflat cu profund regret că fotbalistul Ahmet Calik a murit într-un accident de circulație pe autostrada Ankara – Nigde. Fie ca Dumnezeu să aibă milă de el, care a servit și în echipa noastră națională. Condoleanțe familiei sale, Konyaspor și întregii comunități de fotbal.”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *