mie. ian. 26th, 2022

Capcana uriașă din amenzile Poliției Rutiere. Unii români au sesizat eroarea majoră din sistem după ce și-au plătit sancțiunile. Despre ce este vorba și care este povestea unui cetățean din București care s-a confruntat cu această situație?

Capcana din amenzile Poliției Rutiere: eroarea sesizată de un cetățean

Un cetățeani din București a sesizat o eroare majoră în momentul în care a vrut să-și plătească sancțiunea. Concret, contul în care a plătit jumătate din bani nu există, fiind nevoit să plătească suma integral. Bărbatul a cunoscut ulterior de această greșeală, aflând la scurt timp că nu este singurul care a întâmpinat această problemă. Inspectoratul General al Poliției Românie susține că a primit cinci sesizări similare.

„Procesele verbale de amendă din România au înscrise un cont inexistent, astfel că contribuabilii sunt induși în eroare plătind în acest cont, iar apoi sunt puși în executare de către Direcția de Impozite și Taxe Locale”, se arată într-un e-mail trimis de A.S.

Cum a constatat greșeala?
Bărbatul a povestit că a fost amendat de Inspectoratul Județean Ilfov în luna martie 2021 cu 870 de lei. Cel din urmă a plătit jumătate din sumă în termen de 15 zile într-un cont bancar. Cu toate astea, a constatat că în cont nu mai figurau banii introduși.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.