mar. ian. 18th, 2022

Ilie Năstase a făcut lumină în ceea ce privește pensia de militar pe care o încasează lunar. Fostul mare tenisman a dezvăluit suma cu care îl plătește statul român în cadrul unei emisiuni televizate, sumă care îi va surprinde pe mulți. Invitat la „Teo Show“, bărbatul a vorbit și despre temerile sale din perioada în care a avut COVID, dar și despre relația pe care o are cu Ioana, despre care spune că l-a supărat de multe ori în 2021. Toate aceste detalii, în rândurile de mai jos.

Ce pensie de militar are Ilie Năstase

Ilie Năstase a decis să ofere un răspuns cât de poate de clar la o întrebare care-i macină pe mulți, și anume: „Ce pensie are fostul tenisman?“. Prezent la emisiunea moderată de Teo, alături de Ioana Simion, femeia care i-a fost alături în ultimii ani, Ilie Năstase a demonstrat tuturor că, deși a fost general-maior în rezervă, veniturile sale lunare nu sunt exorbitante, așa cum ar crede unii.

Ilie Năstase a reușit să strângă o avere din sportul alb, dar și din afaceri personale, iar nu din pensia de militar. Jucătorul care a fost primul număr 1 ATP din istoria tenisului mondial primește de la statul român o pensie de militar de 4.440 de lei, bani care se duc de multe ori pe cadouri pentru partenera sa, Ioana.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *