mar. ian. 18th, 2022

Tânăra spune că aparatele la care pilotul este conectat au început să înregistreze valori mari ale tensiunii acestuia. Asistenta a liniștit-o spunându-i că este, de fapt, un semn bun.

Renumitul pilot de raliuri Daniel Onoriu se află de 35 de zile internat la terapie intensivă în cadrul Spitalului de Urgență Floreasca, acolo unde medicii depun zilnic eforturi supraomenești pentru a-l ține în viață.

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a acestuia, iar veștile nu sunt neapărat îmbucurătoare. Se pare că starea de sănătate a acestuia nu s-a ameliorat deloc de când a făcut intervenția chirugicală de la clinica privată din Turcia! 

Rebeca Onoriu: „ In 35 de zile nu am putut spune măcar o zi ca este bine”

De mai bine de o lună, nepotul lui Gabi Luncă se află la ATI, acolo unde zilnic se întrece cu moartea! Situația este critică, dar Daniel Onoriu demonstrează zilnic că vrea să câștige această cursă, iar medicii îi sunt alături la fiecare pas. 

Starea lui de sănătate este cât se poate de gravă, a declarat recent Rebeca Onoriu. Tânăra spune că medicii au găsit un o pungă plină de infecție, de circa 4 centimetri, în spatele pancreasului său, care nu dă înapoi nici după administrarea mai multo antibiotice puternice. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *