joi. mart. 28th, 2024

Situație de-a dreptul bizară într-un spital din Brazilia! Un bebeluș a fost declarat mort la naștere, însă atunci când toată lumea se pregătea de înmormântare, copilul a dat semne de viață. Specialiștii susțin că i-au revenit bătăile inimii atunci când nimeni nu se aștepta. Iată cum a reacționat mama bebelușului!

  • Copilul cântărea mai puțin de un kilogram la naștere
  • S-a născut la șapte luni
  • Mama lui nu știa că este însărcinată

Un bebeluș declarat mort a dat semne de viață fix în momentele când era pregătit pentru înmormântare. Tot personalul medical a rămas pur și simplu uimit, după ce bebelușul a fost declarat „născut mort”.

Un bebeluș declarat mort la naștere a dat semne de viață

Mama copilului este o tânără în vârstă de doar 18 ani din Brazilia. Femeia nu știa că este însărcinată, însă a fost transportată de urgență la spital, spunând că se simte foarte rău și că are dureri greu de imaginat.

La spital, medicii nu i-au făcut un control amănunțit, așa cum ar fi trebuit. I-au dat mai multe medicamente, i-au prescris și o rețetă și au trimis-o înapoi, la domiciliu. După câteva zile, însă, tânăra de 18 ani a născut acasă.

Până când a născut, tânăra de 18 ani nu știa că este însărcinată. Atunci când a adus bebelușul pe lume, medicii de la spitalul din Brazilia au anunțat-o că, din nefericire, bebelușul s-a născut prematur, fără suflare, declarându-l mort.

Copilul cântărea mai puțin de un kilogram la naștere

Conform medicilor, cel mic s-a născut la șapte luni și cântărea mai puțin de un kilogram. Un director de pompe funebre a ridicat cadavrul în jurul orei 3 dimineața. Voia să îl pregătească pentru înmormântare.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *