mar. ian. 18th, 2022

Roxana Iliescu a făcut mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu. Cele două au fost foarte apropiate, astfel că încă îi simte lipsa regretatei jurnaliste. Cea dintâi a povestit cum a decurs ultima lor discuție și ce promisiune i-a făcut fiica lui Cristian Țopescu înainte să se stingă din viață. Iată confesiunea vedetei!

Roxana Iliescu a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu. Pe data de 12 ianuarie 2022 se împlinesc exact doi ani de când, din păcate, regretata jurnalistă a părăsit această lume. Abia acum a ieșit, însă, la iveală ce promisiune i-a făcut fiica marelui Cristian Țopescu fostei sale colege de breaslă, înainte de a se stinge din viață.

„Ne este tuturor tare dor de Cristina, o știam de foarte mult timp, drumurile noastre s-au intersectat de mai multe ori, pe parcursul vieții. Iar ultima perioadă, am fost și colege la Canal 33, am petrecut multe ore împreună. Nu cred că își poate asuma cineva rolul de a fi fost prietena ei.

Cristina avea modul ei de a interacționa cu oamenii. Acum era bine, apoi își cerea dreptul să aibă lungi perioade de intimitate. Lucru care s-a văzut și când a dispărut, pentru că avea astfel de perioade în care nu voia să vorbească cu nimeni.

Roxana Iliescu, despre ultima discuție cu Cristina Țopescu

Roxana Iliescu a povestit și cum a decurs ultima discuție pe care a avut-o cu Cristina Țopescu, înainte de a fi găsită fără suflare în locuința ei din Tunari. Potrivit acesteia, regretata jurnalistă i-ar fi promis că se va ocupa mai mult de ea, după ce se punea mai mereu pe ultimele locuri în „lista’ de priorități. I-ar fi spus fostei sale colege de breaslă că se va lăsa ajutată după Anul Nou și că va veni la cursurile ei de terapie.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *