mie. ian. 26th, 2022

 Veste șocantă despre Mihai Gâdea. Gazda emisiunii Sinteza Zilei a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a fost transportat de urgență la spital. Ce a pățit prezentatorul Antena 3, în direct. Cum a intrat în șoc anafilactic și ce a făcut Mircea Badea la trei dimineața. 

Mihai Gâdea, la un pas de moarte

Clipe de coșmar pentru Mihai Gâdea. Mircea Badea a povestit o situație de cumpănă prin care a trecut moderatorul de la Sinteza Zilei, moment care i-a pus viața în pericol. Mihai Gâdea a fost la un pas de a muri, în timp ce prezenta show-ul de la Antena 3.

Vedetei i s-a făcut rău, în direct, a chemat salvarea și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde i-a fost acordată îngrijire medicală de top. După ce a fost trimis acasă, câteva ore mai târziu, gazda Sintezei Zilei a intrat în șoc anafilactic și a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor.

„Hai să povestim. Pe scurt, Mihai era să moară. Eu alergam prin Herăstrău. Era noapte, ora 2.00. Lui i se făcuse rău, inițial, în emisiune. A venis salvarea, l-au dus la spital, i-au făcut o injecție, l-au trimis acasă. A făcut aproape un fel de șoc anafilactic sau ceva de genul.

Ce facem? Ce facem? Noroc că domnul Sorin Oprescu, medic, era prin Carrefour la 2.00 și a zis să-l duceți la spital. L-a dus cineva. Repede și eu mă duc la spital. Ajung, era vreo 3.00 dimineața. Doamna doctor se ocupa. Zic ce facem cu colegul? Îi mai băgăm niște perfuzii. Stăteam cu doamna doctor să-l veghem pe cetățean, care era cu perfuzii. Zic: doamna doctor, sigur își revine și după o să vă întrebe, dar vă întreb eu ca să rezolvăm: o rețetă de dormicum dacă ne puteți da și nouă?

Nu știu dacă am mai spus vreodată public acest lucru. Eram acolo pe masă, era multă lume în jur. Îl văd pe Sorin Oprescu. Se uită și zice: Ce faci, dormi, mori? La un moment dat, se uită la mine și zice: Ia zi, mă, cum ți se pare doamna doctor, bunuță sau? Dau din cap, zice hai că nu are nimic, luați-l de aici.”, a declarat Mircea Badea la Antena 3, conform celor de la cancan.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.